Individuele coaching

Zou je meer uit het leven willen halen? Zoek je naar antwoorden op thema's waarin je vastloopt? Wil je een nieuwe impuls en inspiratie om verder op jouw spirituele pad te komen? Ontdek jouw ware potentieel en kom tot volle bloei met het individuele coachingtraject.

Tijdens een individueel gesprek wordt gekeken naar jouw hulpvraag. De vraag of het thema wordt met behulp van de wijsheid uit de Vedanta belicht. Deze spirituele invalshoek geeft vaak verrassende nieuwe inzichten waardoor je in een ander licht met dingen om kunt gaan.

Sadhana of spirituele beoefening zoals meditatie, mantra zingen en lezen over Vedanta of spiritualiteit is belangrijk om je geest te richten op de diepere Waarheid in jezelf. Hierdoor merk je dat de nieuwe inzichten die tijdens de coaching sessie worden verkregen ook echt kunnen indalen en wortel kunnen schieten in jouw geest. Dit is nodig om oude overtuigingen en patronen, geboren uit onwetendheid, los te laten en daadwerkelijk te gaan kiezen voor Waarheid of Wetendheid in plaats van illusie en onwetendheid. Hierdoor vindt er een permanente verschuiving in jezelf plaats. En daarmee ook in jouw leven. Je creëert je eigen wereld!

Tijdens de coachingsessie word je begeleid in een bij jou passende meditatie en in mantra-recitatie of -zang, die je thuis gaat beoefenen. Ook wordt er gekeken naar een tekst of verhaal uit de Upanishads (geschriften van de Vedanta), die aansluit bij jouw hulpvraag, waarin je je kan verdiepen om meer helderheid te verkrijgen.

De individuele coaching wordt gegeven door Prem Mallika.

Locatie: De Kruigang 34, 6581 CW in Malden. De sessies kunnen ook online gegeven worden.